Menukaart

Tijdelijk één resto&bistro menukaart

Om deze herstart zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben we geopteerd om te werken met één gecombineerde resto&bistro menu kaart die een mooie selectie biedt van zomerse gerechten uit de betere brasserie keuken en de zuiderse restaurantkeuken.

Voorgerechten

Carpaccio van tomaat variëteiten
burrata, basilicum, bergamot

€ 16

Scampi diabolique - 6 stuks
bimi, kerstomaten

€ 18

Makreel
kombucha, venkel, citrus

€18

Vitello tonnato van de chef

€19,50

Salade van kreeft 'De Victorie'

€29

Sashimi van koningsvis
dashi, radijs, avocado

€21

Tartaar van gerijpt Holstein
olijf, tomaat zoet-zuur, avocado

€24

Pommes moscovite
Gruner Veltliner, zure room, grijze garnalen
supplement Royal Belgium Caviar 10 gr + €25

€20

Hoofdgerechten

Huisgemaakte vol-au-vent van Mechelse koekoek
bladerdeegkoekje, slaatje en frietjes
supplement krokant gebakken kalfszwezerik + €10

€ 24

Cannelloni
courgette, aubergine, paprika, wilde oregano, feta

€ 22

Scampi diabolique -  9 stuks
bimi, kerstomaten, gebakken rijst of pasta

€27

Tomaat
grijze garnalen, frietjes

€24

Gebakken zeebaars
artisjok, barigoule

€29

Rubia dry-aged 28 dagen
met peperroom, champignonroomsaus of béarnaise
kropsla vinaigrette salée, frietjes

 

€ 35

Tagliata van Wagyu
balsamico, rucola, pijnboompitten
 

€ 33

Filet pur Uruguay
met peperroom, champignonroomsaus of béarnaise
kropsla vinaigrette salée, frietjes

€35

Gebakken zeetong
meunière of met tartaar, frietjes

€42

Kreeft à la nage
peterselie aardappel

€44

Desserten

Citroentaartje

€ 10

Dame Blanche

€10

Crème brûlée

€12

Panna cotta
kokos, mango, ananas

€ 14

Kazen van kaasmeester Elsen

€ 17

Kindermenu

Vol-au-vent met frietjes

€ 13

Gebakken zalm met preipuree en tartaar saus

€13

Kaaskroket met slaatje - 1 stuk

€ 9

Garnaalkroket met slaatje - 1 stuk

€10

Boek eenvoudig je tafel online.