Menukaart

Ontdek het menu

Restaurant De Victorie is geopend op:

Maandag, donderdag, vrijdag & zaterdag 18u30-21u30
Zondag 12u-14u & 18u30-21u30

Dinsdag & woensdag gesloten 

Reserveer je plaats

Menu's

Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 6 personen voor één van onze menu’s te kiezen. De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Op zaterdagavond serveren we enkel onze menu’s: “Chef” menu in 4 gangen of menu “De Victorie” in 4 of 5 gangen.

MENU DE VICTORIE

Zachtgekookt ei
hopscheuten, waterkers, hand gepelde grijze garnalen

Open ravioli van zonnevis
jonge prei, Parijse paddenstoel, Zeeuwse oester, platte peterselie

Zeetong met langoustines*
Belgische asperges, tomaat, bieslook

Lamszadel van de grill
Gratin van raapjes, spitskool, jus met sechuanpeper

Dessert van de Chef

4 gangen: € 80
aangepaste wijnen: € 30
(1 glas per gang)

5 gangen*: € 95
aangepaste wijnen: € 35
(1 glas per gang)

Kaas in plaats van dessert: € 10

CHEF MENU

Pijlinktvis
avocado, komkommer, koriander

Belgische asperges*
jonge bloemkool, zeewolf, kokkels, saffraan

Kalfsfilet
kroketje van kalfswang, groene groenten, jeneverbes

Karamelijs
pecannoot, rabarber, appel

3 gangen: € 50
aangepaste wijnen: € 25 (1 glas per gang)

4 gangen*: € 65
aangepaste wijnen: € 30 (1 glas per gang)

Kaas in plaats van dessert: € 10

KINDERMENU

Vol-au-vent
met frietjes

€ 13

Huisbereide fishsticks
met preipuree en tartaar

€ 13

Koude voorgerechten

Pijlinktvis,
avocado, komkommer, koriander

€ 26

Noordzeekrab,
Zandwortel, mierikswortel, citrus

€ 29

Gemarineerde Schotse zalm,
avocado, zure room, groene appel, avruga

€ 24

Warme voorgerechten

Zacht gekookt ei,
hopscheuten, waterkers, hand gepelde grijze garnalen

€ 27

Open ravioli met zonnevis
Zeeuwse oester, platte peterselie, Parijse paddenstoel en jonge prei / Osietra kaviaar 10gr.  

€ 25 / 49

Zeetong,
langoustine, Belgische asperges, tomaat, bieslook

€ 26

VEGGIE Zacht gekookt ei,
hopscheuten, waterkers, herfsttruffel    

€ 25

Open ravioli van Belgische asperges,
platte peterselie, Parijse paddenstoel, jonge prei

€ 22 (vg) / 28 (hg)

Ragout van Belgische asperges,
tuinboontjes, morieltjes

€ 22 (vg) / 28 (hg)

Hoofdgerechten

Ragout van Belgische asperges,
zeetongfilet, gesmolten ganzenlever tuinboontjes, morieljes    

€ 36

Belgische asperges,
zeewolf, jonge bloemkool, kokkels, saffraan

€ 33

Kalfsfilet,
kroketje van kalfswang, groene groenten, jeneverbes

€ 34

Lamszadel van de grill,
gratin van raapjes, spitskool, jus met sechuanpeper

€ 35

Filet pur Holsteinbeef 250 gr
groenten, side dishes, frietjes - béarnaise of pepersaus

€ 38

Desserten

Witte chocolade
yoghurt, kalamansi, ijzerkruid

€ 10

Kastanje
peer, hazelnoot 

€ 10

Crème brûlée
saffraan, vanille perzik

€ 10

Beignets van Hagelands fruit
ricotta, Pruneaux d’Agen 

€ 12

Tarte Tatin
frangipane, vanilleijs

€ 12

Dame Blanche

€ 12

Kazen van kaasmeester Elsen

€ 12

Allergenen: het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

Boek eenvoudig je tafel online.

Contact

Kerkdreef 1 - B-3210 Linden
+32 016 88 82 86
Contactformulier
Vacatures

Restaurant

Maandag, donderdag, vrijdag
   & zaterdag: 18u30-21u30
Zondag: 12u-14u

Reserveer

Wijnbistro

Donderdag, vrijdag
   & zondag: 12u-23u
Zaterdag: 16u-23u
Maandag: 12u-14u30

Keuken: 12u-14u30 & 18u-21u30

Reserveer

Wijnkasteel Vandeurzen

Een neoclassicistische parel in
Linden met een rijke geschiedenis
Naar de website

© 2019 de Victorie | Restaurant & Wijnbistro | Design by Magix