Eetkaart bistro

Tijdelijk één resto&bistro menukaart

Om deze herstart zo vlot mogelijk te laten verlopen, hebben we geopteerd om te werken met één gecombineerde resto&bistro menu kaart die een mooie selectie biedt van zomerse gerechten uit de betere brasserie keuken en de zuiderse restaurantkeuken.

Voorgerechten

Carpaccio van tomaat variëteiten
burrata, basilicum, bergamot

€ 18

Gemarineerde Noorse zalm
avocado, zure room, gerookte haring eitjes, groene appel, kerstomaat

€ 19

Mosseltjes in kruidenboter
 

€ 19

Pommes moscovite
Guner Veltliner, zure room, grijze garnalen
supplement Royal Belgium Caviar 10 gr + €25

€20

Tartaar van gerijpt rundsvlees 
olijf, tomaat zoet-zuur, avocado

€ 24

Tataki van tonijn
frisse groenten, oosterse saus

€ 29

Salade van kreeft 'De Victorie'

€ 29

Hoofdgerechten

Huisgemaakte vol-au-vent van Mechelse koekoek
bladerdeegkoekje, slaatje en frietjes

supplement krokant gebakken kalfzwezerik + €10 

€ 24

Ravioli
jonge spinazie, ricotta

€ 24

Gebakken zeebaars
artisjok, barigoule

€29

Filet pur van Nieuw Zeeland
met peperroom, champignonroomsaus of béarnaise,
kropsla vinaigrette salée en frietjes

€39

Australische Black Angus entrecote
met peperroom, champignonroomsaus of béarnaise
kropsla vinaigrette salée en frietjes

€ 39

Tagliata van Wagyu
balsamico, rucola, parmezaan, gebakken aardappeltjes

€ 41

Gebakken zeetong
meunière of met tartaar, frietjes

dagprijs

Kreeft à la nage
peterselie aardappel

€44

Kids

Vol-au-vent met frietjes 

€ 13

Gebakken zalm met preipuree en tartaar saus

€13

Kaaskroket met slaatje - 1 stuk/ 2 stuks

€9/ €16

Garnaalkroket met slaatje - 1 stuk/ 2 stuks

€ 10/ €18

Kinderijsje met kindersnoepjes
1 bol naar keuze €3
2 bollen naar keuze €6

Desserten

Kaasbordje van kaasmeester Elsen

€ 17

Appelgebak met vanille ijs

€ 10

Crème brûlée

€ 12

Panna cotta
kokos, mango, ananas

€ 14

Dame Blanche

€ 12

Soepje van rode vruchten
yoghurtijs en limoen

€13

Allergenen: het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.