Menukaart

Menukaart

Victorie menu à la carte

Hapjes van de chef

-1-

Carpaccio kalf
gerookte paling, rode biet, mierikswortel, bieslook

of

Kreeft
butternut, appelsien, veenbes, pompoenpit (+ €6)

-2-

** Sliptongrolletje
risotto, postelein, bospaddenstoel, vin jaune

of

** Gelakte buikspek
grijze garnaal, zoete aardappel, wortel, duindoornbes (+€6)

-3-

*** Sint Jacobsvruchten
witloof, jeneverbes, aardpeer, bergamot

-4-

* Hert
pastinaak, kweepeer, kumquat, poivrade

of

* Griet
groene kool, knolselder, mosselen, mosterd

-5-

* Ananas
samba, crème brûlée, limoen, kaneel

of

* Dame blanche ( + €5)

of

* Kaas ( + €10)

 

*   3 gangen €69 pp  
**  4 gangen € 85 pp
*** 5 gangen € 105 pp
 

Kaasbord van kaasmeester Elsen als extra gerecht + € 19

Op zaterdag serveren wij de 4 of 5 gangen menu.

Lunchmenu

Geserveerd op donderdag en vrijdag tussen 12 uur en 14 uur.

Hapjes van de chef

MENU

Sliptongrolletjes
risotto, postelein, bospaddenstoel, vin jaune

Everzwijnfilet
groene kool, knolselder, mosterd, gerookt spek

*Chaud-froid
karamel, donkere chocolade, pinda, praline

2 gangen € 39 pp
*3 gangen € 49 pp

Kaas in plaats van dessert: +€10
Kaas als extra gerecht: +€19

Voorgerechten

Voorgerecht enkel in combinatie met een hoofdgerecht. (niet op zaterdag)

Carpaccio kalf
gerookte paling, rode biet, mierikswortel, bieslook

€29

Kreeft
butternut, appelsien, veenbes, pompoenpit

€35

Sliptongrolletje
risotto, postelein, bospaddenstoel, vin jaune

€37

Gelakte buikspek
grijze garnaal, zoete aardappel, wortel, duindoornbes

€41

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht enkel in combinatie met een voorgerecht.

Sint Jacobsvruchten
witloof, jeneverbes, aardpeer, bergamot

€58

Griet
groene kool, knolselder, mosselen, mosterd

 

€45

Hert
pastinaak, kweepeer, kumquat, poivrade

€45

Desserts

Dame blanche
vanille ijs – chocoladesaus

€18

Ananas
samba, crème brûlée, limoen, kaneel

€15

Chaud-froid
karamel, donkere chocolade, pinda, praline

€15

Kaasselectie van kaasmeester Elsen

€19

Kindermenu

Kaaskroket

€12

Garnaalkroket

€14

Kinder vol-au-vent

€22

Vis van de dag
seizoensgroentjes – puree of kroketten

€26

Kinderijsje met kindersnoepjes
Prijs per bol naar keuze

€ 3 /bol

Chocolade saus

€5

Sorbet

€3,5 /bol

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen (of sporen van) bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen vragen wij u om vanaf 6 personen één menu te kiezen per tafel.

Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Boek eenvoudig je tafel online.