Menu De Victorie
Deze menu wordt enkel op vrijdag- en zaterdagavond geserveerd.
Hapjes van de chef
Gerookte hamachi
rabarber, kappertjes, zuring, groene appel
Heilbot
bloemkool, kappertjes, beurre noisette, dragon
* Kreeft à la nage
groene asperge, daslook, tuinboon, sot l'y laisse
Lam
morilles, gegrilde witte asperges, erwt, citroentijm
Bosaardbei
yoghurt, verveine, lambiek, macadamia
of
Dame blanche (+ €8)
of
Kaas (+ €10)
Kaas als extra gerecht €19
4 gangen €85
* 5 gangen €105
Kaasbord van kaasmeester Elsen als extra gerecht +€ 19
Aangepaste wijnen 4 gangen: €34
Aangepaste wijnen 5 gangen: €45
De Victorie menu
Geserveerd op woensdag- en donderdagavond
Gerookte hamachi
rabarber, kappertjes, zuring, groene appel
* Heilbot
bloemkool, kappertjes, beurre noisette, dragon
Lam
morilles, gegrilde witte asperges, erwt, citroentijm
of
Vis van de dag
groene asperges, erwtjes, gnocchi, citroen
Bosaardbei
yoghurt, verveine, lambiek, macadamia
of
Dame blanche (supplement + €8)
of
Kaas (+ €10)
Kaas als extra gerecht (+ €19)
3 gangen € 65 pp
* 4 gangen € 85 pp
Lunch menu
Geserveerd op donderdag en vrijdag tussen 12 uur en 14 uur.
Hapjes van de chef
MENU
Gerookte zalm
brandade, bloemkool, dragon, kappertjes
Parelhoen
witte asperge, tuinbonen, daslook, gnocchi
Dame noire
amarula, koffie, blauwe bes, crème anglaise
of
Dame blanche (+€8)
3 gangen € 55 pp
Kaas in plaats van dessert: +€10
Kaas als extra gerecht: +€19
Aangepaste wijnen 3 gangen: +€19
Kindermenu
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen (of sporen van) bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.
Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen vragen wij u om vanaf 6 personen één menu te kiezen per tafel.
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.