Menukaart

Menukaart

Menu De Victorie

Hapjes van de chef

Gemarineerde zeebaars
oester, groene tomaat, aalbes, venkel
-

* Gerookte paling
foie, rode biet, appel, sakura
-

** Langoustine
wortel, groene curry, kokosnoot, honing 
-

Eend van Challans
aardpeer, bospaddenstoel, hazelnoot, lavas
-

Kiwibes
matcha, bergamot, platte kaas, citroenverbena
of
Dame blanche ( + €8)
of
Kaas ( + €10)

 

    3 gangen € 69 pp
*   4 gangen € 85 pp
**  5 gangen € 105 pp

 

Kaasbord van kaasmeester Elsen als extra gerecht + € 19

Op zaterdagavond serveren wij enkel de 4 of 5 gangen menu.

Midweek menu

Geserveerd op woensdag-, donderdag en vrijdagavond.

Salade van zeevruchten
watermeloen, limoen, algen, dashi
of
Gerookte paling
foie, rode biet, appel, sakura (supplement + €8)

-

* Langoustine
wortel, groene curry, kokosnoot, honing

-

Dorade royal
citroen, courgette, peterselie, girolles
of
Eend van Challans
aardpeer, bospaddenstoel, hazelnoot, lavas (supplement + €10)

-

* Cavaillon
gojibes, rozemarijn, amandel, kalamansi
of
Dame blanche (supplement + €8)
of
Kaas (+ €10)
Kaas als extra gerecht (+ €19)

  3 gangen € 65 pp
* 4 gangen € 85 pp

Lunch menu

Geserveerd op donderdag en vrijdag tussen 12 uur en 14 uur.

Hapjes van de chef

MENU

Salade van zeevruchten
watermeloen, limoen, algen, dashi

Parelhoen
citroentijm, courgette, girolles, peterselie

Cavaillon
gojibes, rozemarijn, amandel, kalamansi

3 gangen € 55 pp

Kaas in plaats van dessert: +€10
Kaas als extra gerecht: +€19

Voorgerechten

Voorgerecht enkel in combinatie met een hoofdgerecht. (niet op zaterdag)

Hamachi
komkommer, avocado, radijs, gember

€29

Grijze garnaal
tomaat, gerookte eierdooier, citroen, basilicum

€29

Rundstartaar
courgette, scamorza, dragon, zuring

€27

Hoofdgerechten

Hoofdgerecht enkel in combinatie met een voorgerecht.

Vis van de dag
erwten, girolle, groene asperge, artisjok

€35

Vegetarisch gerecht 'inspiratie van de chef'

dagprijs

Kreeft
courgette, artisjok, chorizo, bouillabaisse 

€45

Entrecôte Carima
aubergine, miso, zwarte bonen, koriander

€47

Desserts

Dame blanche
vanille ijs – chocoladesaus

€18

Kers
sakura, timut peper, macadamia, bergamot

€15

Rood fruit
rozemarijn, kalamansi, brownie, witte chocolade

€15

Kaasselectie van kaasmeester Elsen

€19

Kindermenu

Kaaskroket

€12

Garnaalkroket

€14

Kinder vol-au-vent

€22

Vis van de dag
seizoensgroentjes – puree of kroketten

€26

Kinderijsje met kindersnoepjes
Prijs per bol naar keuze

€ 3 /bol

Chocolade saus

€5

Sorbet

€3,5 /bol

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen (of sporen van) bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.

Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen vragen wij u om vanaf 6 personen één menu te kiezen per tafel.

Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Boek eenvoudig je tafel online.