Menu De Victorie
Hapjes van de chef
Gemarineerde zeebaars
oester, groene tomaat, aalbes, venkel
-
* Gerookte paling
foie, rode biet, appel, sakura
-
** Langoustine
wortel, groene curry, kokosnoot, honing
-
Eend van Challans
aardpeer, bospaddenstoel, hazelnoot, lavas
-
Kiwibes
matcha, bergamot, platte kaas, citroenverbena
of
Dame blanche ( + €8)
of
Kaas ( + €10)
3 gangen € 69 pp
* 4 gangen € 85 pp
** 5 gangen € 105 pp
Kaasbord van kaasmeester Elsen als extra gerecht + € 19
Op zaterdagavond serveren wij enkel de 4 of 5 gangen menu.
Midweek menu
Geserveerd op woensdag-, donderdag en vrijdagavond.
Salade van zeevruchten
watermeloen, limoen, algen, dashi
of
Gerookte paling
foie, rode biet, appel, sakura (supplement + €8)
-
* Langoustine
wortel, groene curry, kokosnoot, honing
-
Dorade royal
citroen, courgette, peterselie, girolles
of
Eend van Challans
aardpeer, bospaddenstoel, hazelnoot, lavas (supplement + €10)
-
* Cavaillon
gojibes, rozemarijn, amandel, kalamansi
of
Dame blanche (supplement + €8)
of
Kaas (+ €10)
Kaas als extra gerecht (+ €19)
3 gangen € 65 pp
* 4 gangen € 85 pp
Lunch menu
Geserveerd op donderdag en vrijdag tussen 12 uur en 14 uur.
Hapjes van de chef
MENU
Salade van zeevruchten
watermeloen, limoen, algen, dashi
Parelhoen
citroentijm, courgette, girolles, peterselie
Cavaillon
gojibes, rozemarijn, amandel, kalamansi
3 gangen € 55 pp
Kaas in plaats van dessert: +€10
Kaas als extra gerecht: +€19
Voorgerechten
Voorgerecht enkel in combinatie met een hoofdgerecht. (niet op zaterdag)
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht enkel in combinatie met een voorgerecht.
Desserts
Kindermenu
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen (of sporen van) bevatten. Als u ons tijdig inlicht doen wij onze uiterste best om de gerechten aan te passen.
Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen vragen wij u om vanaf 6 personen één menu te kiezen per tafel.
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.