Info restaurant

Restaurant De Victorie

Samen tafelen in een uniek decor, het zijn momenten die de kwaliteit van het leven bepalen.

Als die momenten gepaard gaan met een goed gesprek, met ongedwongen gastvrijheid en lekker eten en drinken, worden ze bijzonder en onvergetelijk. Ze worden een unieke ervaring, een mooie overwinning op de uitdagingen van elke dag.

Restaurant De Victorie wil die met u delen.

Eigentijdse Franse keuken met een Zuiderse touch

In het restaurant zal het geroutineerde keukenteam u de heerlijkste gerechten bereiden: eigentijdse invullingen uit de klassieke, Franse keuken, frisse gerechten met een Zuiderse touch of moderne pareltjes uit de Oosterse keuken, De Victorie maakt ze met liefde en vakmanschap klaar. Vergezeld van een huisbereide Vandeurzen-wijn of andere klasse wijnen krijgen deze culinaire meesterwerkjes een eigen, uniek karakter.

Een modern interieur in een historische setting

Hoewel ondergebracht in een historische hoeve oogt het interieur strak, modern en gezellig. De grote lichtinval, moderne aankleding en unieke kunstwerken maken de totaalbeleving compleet. 

Restaurant De Victorie telt 50 zitplaatsen en enkele chef-tables. Met een ruim en stijlvol terras op de binnenkoer van de hoeve, zal De Victorie u ook de lente en zomer volop kunnen doen beleven.

Wil jij genieten in Restaurant De Victorie?